Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Peeters, kleermaker, geboren te Beegden op 8 maart 1828, zoon van Antoon Peeters en Maria Magdalena Koninckx.


Hij is getrouwd te Beegden op 5 oktober 1853 met
Petronella Hubertina Schreurs, dienstmeid, geboren te Beegden op 8 mei 1827, overleden aldaar op 26 augustus 1886, dochter van Antonius Schreurs en Sibylla Knippenberg.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Sophia, geboren te Beegden op 31 januari 1867.
    Zij is getrouwd te Beesel op 15 mei 1896 met Hendrik Teunissen, agent van politie, geboren te Beesel op 2 mei 1867, zoon van Gerardus Teunissen en Mechtildis Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina