Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Maria Hubertina Kocken, geboren te Heel en Panheel op 9 december 1850, dochter van Adrianus Petrus Kocken en Windelina Schreurs.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 23 april 1875 met
Christiaan Hubert Cuijpers, timmerman, geboren te Heel en Panheel op 7 maart 1843, zoon van Peter Lambertus Cuijpers en Hendrina Vissers.
(Hij is later getrouwd te Heel en Panheel op 5 juni 1891 met zijn schoonzus Maria Helena Hubertina Kocken, geboren te Heel en Panheel rond 1855, dochter van Adrianus Petrus Kocken en Windelina Schreurs.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1877.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 6 november 1911 met Jan Henri Hubert Vallen, bloemist, geboren te Venlo rond 1870, zoon van Hendrik Hubert Vallen en Maria Wilhelmina Lamers.
  • 4 : Catharina Adriana Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1885.
    Zij is getrouwd te Beegden op 23 april 1912 met Mathijs Jacobus Josephus Hubertus Rutten, geboren te Stevensweert rond 1881, zoon van Peter Hubertus Rutten en Maria Elisabeth Hubertina Geurts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina