Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dirk van Dijk, wonende te Megen-Macharen.


Hij was gehuwd met
Maria Hermsen, wonende te Megen-Macharen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannis, brugwachter, geboren te Megen-Macharen op 30 september 1826, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 2 februari 1892.
    Hij was gehuwd (1) met Johanna Bisschops, spoorwegbaanwachtster, geboren te Escharen rond 1823, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 8 juni 1887.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 6 augustus 1888 (2) met Petronella Peerlings, geboren te Neer op 2 mei 1857, wonende te Neer op Hanssum, dochter van Jacobus Peerlings en Cornelia van Horne.
    (Zij had van een onbekende man 2 zonen en één dochter. Zij had van een onbekende man één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina