Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hendriks, geboren te Buggenum op 2 februari 1843, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 maart 1897, dochter van Guillaume Hendrix en Gertrude Colbers.


Zij is getrouwd te Buggenum op 25 juni 1888 met
Guillaume Landouw, dienstknecht, geboren te Neer op 28 juli 1816, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 9 augustus 1896, zoon van Caspar Landauw en Helena Semels.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 24 juni 1845 met Petronille Janssen, geboren te Buggenum op 21 november 1815, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 oktober 1866, dochter van Franciscus Godefridus Janssen en Joanna Martens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina