Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Tobben, knecht, geboren te Buggenum op 13 juli 1834, overleden te Maasniel op 26 augustus 1900, zoon van Martinus Tobben en Joanna Dirix.


Hij is getrouwd te Maasniel op 30 september 1868 met
Christina Knoops, dienstmeid, geboren te Horn op 14 juni 1828, overleden te Maasniel op 8 april 1902, dochter van Petrus Cnops en Joanna Beurskens.
(Zij is eerder getrouwd te Maasniel op 5 oktober 1860 met Hermanus Cox, dienstknecht, geboren te Maasniel op 20 augustus 1828, overleden aldaar op 7 februari 1867, zoon van Hendrik Cox en Catharina Clumpkens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina