Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Emilia Tobben, dienstmeid, geboren te Buggenum op 8 juni 1832, overleden te 's-Hertogenbosch op 5 januari 1890, dochter van Martinus Tobben en Joanna Dirix.


Zij is getrouwd te Swalmen op 16 november 1861 met
Everardus Vaessen, dagloner, geboren te Nunhem op 21 november 1825, overleden te Swalmen op 7 april 1875, zoon van Joannes Vaessen en Anna Margareta Evers.
(Hij is eerder getrouwd te Swalmen op 9 januari 1850 met Cornelia Wijnen, dienstmeid, geboren te Swalmen op 23 mei 1818, overleden aldaar op 20 augustus 1861, dochter van Cornelius Wijnen en Anna Maria Slabbers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina