Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephina Hubertina Geraeds, geboren te Haelen op 8 augustus 1847, dochter van Paulus Geraedts en Anne Marie Josephine Mooren.


Zij is getrouwd te Haelen op 17 april 1882 (1) met
Joannes Hubertus Schreurs, landbouwer, geboren te Haelen op 27 maart 1852, overleden te Roermond op 15 december 1899, zoon van Guillaume Schreurs en Aldegonde van den Acker.

Zij is getrouwd te Roermond op 16 oktober 1900 (2) met
Marinus Kerkhof, geboren te Udenhout rond 1874, zoon van Antonie Kerkhof en Hendrina Schellen.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina