Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andreas Ludovicus van den Eertwegh, molenaar, geboren te Maasniel op 25 augustus 1874, overleden te Heythuysen op 16 oktober 1957, zoon van Peter Wilhelmus Hubertus van den Eertwegh en Gertrudis Huberdina Dijls.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 21 november 1904 met
Maria Elisabeth Vermeulen, geboren te Heythuysen op 7 juni 1878, overleden aldaar op 27 januari 1922, dochter van Peter Hubert Vermeulen en Petronella Versteegen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Wilhelmus Hubertus, molenaar, geboren te Heythuysen op 5 september 1906.
    Hij is getrouwd te Nuth op 18 november 1938 met Maria Josepha Antonetta Dols, geboren te Geleen rond 1915, dochter van Jan Lambert Dols en Anna Maria Hubertina Senden.
  • 4 : Maria Gertrudis Petronella, huishoudster, geboren te Heythuysen op 7 februari 1909, overleden te Weert (Z) op 7 november 1990, gecremeerd te Helmond op 12 november 1990.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina