Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Peeters, dienstmeid, geboren te Buggenum op 2 oktober 1842, overleden aldaar op 3 november 1914, dochter van Leonard Peters en Guillielmine Janssen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 28 april 1879 met
Wilhelmus Hubertus Bongaerts, akkerknecht en dienstknecht, geboren te Buggenum op 31 augustus 1844, overleden aldaar op 19 januari 1908, zoon van Mathijs Bongars en Joanna Meuwissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina