Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Hubertina Bongaerts, geboren te Buggenum op 21 april 1897, overleden te Venlo op 7 december 1986, dochter van Mathis Bongaerts en Maria Agnes Smeets.


Zij is getrouwd te Roermond op 8 juni 1922 met
Hubertus Joseph Wilhelmus Maria Schumacher, rijtuigpoetser bij de NS, geboren te Roermond rond 1899, zoon van Matheus Hubertus Schumacher en Ida Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina