Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Aldegonda Ida van Cleef, geboren te Belfeld op 21 augustus 1887, overleden te Buggenum op 17 december 1969, begraven aldaar, dochter van Stephanus van Cleef en Anna Maria Catharina Bongers.


Zij is getrouwd te Belfeld op 2 augustus 1926 met
Hendrikus Wilhelmus Pijls, hoofdonderwijzer en onderwijzer, geboren te Buggenum op 4 april 1884, wonende aldaar en te Neer, overleden te Buggenum op 10 januari 1940, begraven aldaar, zoon van Hermanus Pijls en Anna Catharina Hubertina Lutters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hermanus Stephanus Josephus, electrotechnisch ingeieur, geboren te Buggenum op 16 december 1929, wonende aldaar, overleden op 25 juli 1996, begraven te Buggenum.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina