Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorothea Hubertina Cantelberg, geboren te Beegden op 26 mei 1856, dochter van Mathias Kantelberg en Anna Maria Hubertina Koopmans.


Zij is getrouwd te Beegden op 20 november 1882 met
Peter Hubertus Curvers, metselaar, geboren te Buggenum op 29 april 1858, zoon van Peterus Curvers en Maria Sophia Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathis Joseph Hubertus, geboren te Buggenum op 25 maart 1885, overleden te Hoensbroek op 28 april 1952.
    Hij was gehuwd met Bertha Katharina Zensen, geboren te Dusseldorf (D) op 5 augustus 1891, overleden te Hoensbroek op 21 november 1958, dochter van Balthazar Zensen en Anna Brücker.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina