Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Gerardus Musers, geboren te Haelen op 1 maart 1855, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 4 augustus 1942, zoon van Hubert Musers en Anne Marie Stocks.


Hij is getrouwd te Buggenum op 2 september 1889 met
Petronella Huberdina Lucas, geboren te Buggenum op 26 juni 1857, wonende te Haelen, overleden te Heythuysen op 9 januari 1945, dochter van Ferdinand Francois Lucas en Catharine Elisabeth Smeets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina