Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Beckers, geboren rond 1846, wonende te Maasbracht en te Swalmen.


Hij was gehuwd met
Catharina Hubertina Seuskens, wonende te Maasbracht, overleden voor 1923.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubertus, spoorwegarbeider, geboren te Maasbracht op 24 juli 1896, wonende te Hoensbroek, overleden op 18 december 1978, begraven te Horn.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 7 mei 1923 met Maria Sophia Bongaerts, geboren te Buggenum op 14 juni 1897, wonende te Roermond en te Buggenum, overleden te Roermond (Z) op 6 april 1972, begraven te Horn, dochter van Wilhelmus Bongaerts en Johanna Christina Bouten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina