Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Maria Bongaerts, geboren te Grathem op 17 december 1894, overleden te Roermond op 8 januari 1975, dochter van Joannes Bongaerts en Anna Maria Hubertina Corsten.


Zij is getrouwd te Grathem op 9 april 1936 met
Jacobus Pieter Wilhelmus Henderickx, timmerman en winkelier, geboren te Grathem op 6 juni 1885, wonende aldaar, overleden te Heel en Panheel op 17 februari 1954, zoon van Joannes Hubertus Henderickx en Anna Maria Hubertina Bertels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina