Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Hubert Daemen, landbouwer, geboren te Beegden rond 1857, overleden te Erkelenz (D) op 2 juni 1904, zoon van Jacob Daemen en Maria Elisabeth Ruijten.


Hij is getrouwd te Grathem op 24 oktober 1890 met
Anna Maria Catharina Vaassen, landbouwster, geboren te Grathem op 18 december 1861, overleden aldaar op 28 januari 1940, dochter van Peter Mathijs Vaessen en Barbara Hubertina Bockelaar.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Lucia Elisabeth, geboren te Ittervoort op 11 december 1895, overleden aldaar op 12 december 1895.
  • 5 : Maria Elisabeth, geboren te Ittervoort op 3 augustus 1899, overleden te Grathem op 13 mei 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina