Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lodewijk Theodorus Antonius Schreurs, gemeentesecretaris, geboren te Grathem op 13 februari 1897, overleden te Roermond (Z) op 21 juni 1958, zoon van Severinus Schreurs en Anna Maria Elisabeth Schreurs.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 25 oktober 1932 met
Maria Anna Clara van de Laar, geboren te Sint Odiliënberg op 21 maart 1904, wonende te Grathem, overleden aldaar op 18 december 1947, dochter van Franciscus Cornelius Antonius van de Laar en Maria Ida Hubertina van de Venne.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Severinus Henricus Maria, geboren te Grathem rond 1935, overleden te Roermond op 3 februari 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina