Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Opbroek, dienstbode, geboren te Horn op 19 november 1874, overleden te Haelen op 30 april 1951, begraven te Buggenum, dochter van Wilhelmus Opbroek en Maria Anna van Raetingen.


Zij is getrouwd te Horn op 15 juni 1917 met
Andreas Hubertus Joosten, metselaar en landbouwer, geboren te Buggenum op 15 januari 1871, overleden te Haelen op 5 februari 1949, zoon van Ludovicus Joosten en Elisabeth Thijssen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina