Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Engelen, geboren te Buggenum op 26 maart 1887, overleden te Eindhoven op 1 mei 1980, begraven te Asten op 6 mei 1980, dochter van Johannes Wilhelmus Engelen en Anna Gertrudis Joosten.


Zij is getrouwd te Horn op 7 oktober 1910 met
Mathis Hubertus Reijnen, landbouwer en koperslager, geboren te Heythuysen op 7 juni 1886, zoon van Hendricus Hubertus Reijnen en Mathea Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Henriette Gertruda Maria Elisabeth, geboren te Horn op 2 september 1912.
    Zij is getrouwd te Asten op 4 februari 1939 met Frederik Henricus Bronsgeest, geboren te 's-Gravenhage op 9 februari 1906, zoon van Henricus Petrus Wilhelmus Bronsgeest en Pieternella Hendrika Staffelen.
  • 3 : Gertruda Jacoba Maria Elisabeth, geboren te Horn op 5 juli 1915.
    Zij is getrouwd te Asten op 11 april 1941 met Josephus Hubertus Maria Fransen, geboren te Deurne rond 1916, zoon van Piet Fransen en Anna Catharina Gielens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina