Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Vogels, broodbakker, geboren te Buggenum op 12 februari 1859, wonende te Roermond en te Antwerpen, overleden te Haelen op 23 januari 1918, zoon van Reijnerus Vogels en Elisabeth Caelers.


Hij is getrouwd te Buggenum op 10 mei 1886 met
Petronella Hendrina Obers, geboren te Buggenum op 13 maart 1861, wonende te Roermond en te Antwerpen, dochter van Jacob Obers en Wilhelmina Christina Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Maria Hubertina, geboren te Roermond op 30 augustus 1886.
  • 2 : Renatus Jacobus Hubertus, klerk en bankbediende, geboren te Antwerpen op 17 september 1892.
    Hij is getrouwd te Amstenrade op 7 september 1920 met Blanka Maria Hubertina Ritzen, geboren te Amstenrade op 18 april 1892, dochter van Antoon Ritzen en Maria Aronsciska Hubertina Leers.
  • 3 : Elisabeth Hubertina, geboren te Antwerpen op 29 juli 1894.
    Zij is getrouwd te Antwerpen op 19 december 1925 met Leonardus Ludovicus van den Broek, geboren te Waarloos (B) op 28 augustus 1898, zoon van Franciscus van den Broek en Genoveva Doijen.
  • 5 : Maria Anna Wilhelmina, geboren te Antwerpen op 7 september 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina