Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Josephus Johannes Hubertus Joosten, bouwkundig opzichter, geboren te Buggenum op 27 augustus 1894, overleden op 8 april 1972, begraven te Amstenrade, zoon van Egidius Joosten en Maria Gertrudis Huberdina Slabbers.


Hij is getrouwd te Maastricht op 13 november 1925 met
Jeanne Josephine Catharina Lenaerts, geboren te Heer op 30 maart 1907, overleden op 29 mei 1985, begraven te Amstenrade, dochter van Jan Frans Lenaerts en Anna Maria Catharina Bonekamp.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina