Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendricus Hubertus Reijnders, landbouwer, geboren te Maasniel op 17 oktober 1857, overleden te Buggenum op 5 januari 1897, zoon van Laurentius Reijnders en Barbara Niessen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 9 januari 1893 met
Anna Maria Criens, geboren te Neer op 1 april 1866, wonende te Neer in het Dorp en te Buggenum, overleden te Haelen op 23 maart 1951, dochter van Cornelis Criens en Gertrudis Geraets.
(Zij is later getrouwd te Buggenum op 5 november 1900 met Pieter Jan Hubert Brabander, leiendekker, geboren te Heythuysen op 29 november 1854, wonende te Buggenum, overleden te Roermond op 22 september 1921, zoon van Joannes Hubertus Wilhelmus Brabander en Anna Elisabeth Verkoelen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Laurentius, dakwerker, geboren te Buggenum op 2 oktober 1894, overleden te Geleen (Z) op 6 februari 1978.
    Hij is getrouwd te Linne op 13 oktober 1917 met Mechtildis Hubertina Hansen, geboren te Linne op 24 april 1890, overleden aldaar op 23 april 1976, begraven aldaar, dochter van Joannes Hubertus Hansen en Maria Ida Thoolen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina