Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendricus van der Linden, geboren te Buggenum op 27 oktober 1857, overleden te Bussum op 27 augustus 1923, zoon van Bartholomeus van der Linden en Martina Bongaerts.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Johanna Vogels.

Hij is getrouwd op 24 februari 1916 (2) met
Oedske Tabernal, geboren te Lemsterland op 3 juni 1879, overleden te Bussum op 4 augustus 1937, dochter van Willem Frederik Hendrik Tabernai en Grietje Wagenmakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina