Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Niessen, geboren te Roermond rond 1865, overleden te Buggenum op 18 april 1895, dochter van Leonard Niessen en Maria Catharina Schoenmakers.


Zij is getrouwd te Buggenum op 1 augustus 1892 met
Johannes Wijnen, timmerman, geboren te Boisheim (D) rond 1856, zoon van Godefridus Wijnen en Maria Brigitta Schergens.
(Hij is later getrouwd te Buggenum op 18 april 1898 met Eva Hubertina Sillekens, geboren te Buggenum op 12 februari 1868, dochter van Andrias Sillekens en Catharina Smeets.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina