Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Steijven, magazijnknecht, geboren te Buggenum op 23 januari 1889, overleden te Eindhoven op 28 februari 1927, zoon van Peter Hubert Steijven en Catharina Meeuwissen.


Hij is getrouwd te 's-Hertogenbosch op 7 juli 1914 (1) met
Maria Sophia Klop, geboren te 's-Hertogenbosch op 31 januari 1892, overleden te Amersfoort op 19 april 1918, dochter van Eijmert Klop en Sophia Anna de Cortie.

Hij is getrouwd te Eindhoven op 30 november 1922 (2) met
Maria Wilhelmina Verheggen, geboren te Loon op Zand op 27 januari 1890, dochter van Wilhelmus Leonardus Verheggen en Maria Dirkx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina