Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Christina Steijven, geboren te Buggenum op 24 mei 1883, dochter van Peter Hubert Steijven en Catharina Meeuwissen.


Zij is getrouwd te Maastricht op 8 februari 1929 met
Joannes Ludovicus van der Venne, badmeester, geboren te Maastricht op 7 maart 1870, overleden aldaar op 6 januari 1955, zoon van Johannes Hermanus van der Venne en Catharina Wilhelmina Dassen.
(Hij was weduwnaar van Maria Roth, overleden te Maastricht op 31 oktober 1927.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina