Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Hubertina Schreurs, geboren te Horn op 7 oktober 1878, overleden te Roermond op 13 mei 1946, dochter van Pieter Mathis Schreurs en Elisabeth Hubertina Evers.


Zij is getrouwd te Horn op 10 november 1905 met
Gerardus Bernardus Kleukers, landbouwer, geboren te Maasniel rond 1880, zoon van Hendrik Hubert Kleukers en Maria Elisabeth Daemen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina