Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephina Maria Alouisa Hubertina Beckers, geboren te Helden rond 1906, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 4 maart 1946, dochter van Gerardus Hubertus Beckers en Anna Maria Hubertina Smeets.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 15 mei 1931 met
Hubertus Joannes Scheenen, landbouwer, geboren te Roggel op 6 september 1900, overleden te Roermond op 22 augustus 1988, zoon van Jacobus Scheenen en Judith Catharina Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Judith Johanna, geboren te Haelen rond 1933, overleden aldaar op 6 januari 1937.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina