Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hubertina Joosten, geboren te Buggenum op 1 oktober 1875, overleden aldaar op 14 januari 1901, dochter van Joannes Joosten en Anna Catharina Bremmers.


Zij is getrouwd te Buggenum op 1 februari 1897 met
Carel Hubert Brouns, spoorwegarbeider en rijtuigpoetser bij de NS, geboren te Kessel rond 1873, zoon van Willem Brouns en Petronel Bongaerts.
(Hij is later getrouwd te Melick en Herkenbosch op 7 april 1902 met Anna Hubertina Cuijpers, geboren te Melick-Gebroek rond 1882, dochter van Jan Hubert Cuijpers en Maria Catharina Dijcks.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Hubertina, dienstbode, geboren te Buggenum op 15 maart 1897.
    Zij is getrouwd te Roermond op 3 mei 1921 met Thomas Hubert Willems, remmer bij de NS, geboren te Swalmen rond 1895, zoon van Joannes Willems en Mechtildis Willems.
  • 2 : Petronella Hubertina, geboren te Buggenum op 28 december 1898.
    Zij is getrouwd te Roermond op 7 juni 1921 met Heinrich Kock, rangeerder, geboren te Borghorst (D) rond 1890, zoon van Hendrik Kock en Hendrika Van Bueren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina