Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godefridus Ludovicus Kentjens, geboren te Buggenum op 24 juli 1907, overleden te Sittard op 9 februari 1988, begraven te Koningsbosch, zoon van Joannes Kentjens en Wilhelmina Hubertina Joosten.


Hij is getrouwd te Echt op 2 februari 1932 (1) met
Helena Hubertina Papen, geboren te Echt op 10 mei 1904, overleden te Sittard op 30 januari 1936, dochter van Arnold Joseph Papen en Catharina Kerkhoff.

Hij was gehuwd (2) met
Tilla Bischofs, geboren te Bocket (D) op 6 oktober 1923, overleden te Sittard op 10 april 1986.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina