Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Wilhelmina Abrahams, geboren te Buggenum op 20 februari 1920, wonende aldaar, overleden te Hoensbroek op 24 september 1985, begraven te Buggenum op 28 september 1985, dochter van Hendrikus Hubertus Abrahams en Catharina Hubertina Bongaerts.


Zij was gehuwd met
Leonardus Segers, geboren op 29 november 1926, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 26 maart 2000, begraven aldaar op 31 maart 2000.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina