Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Schreurs, akkerbouwer, geboren te Buggenum op 26 juni 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 november 1882, zoon van Jean Schreurs en Marie Catherine Vogels.


Hij is getrouwd te Buggenum op 15 april 1872 met
Petronella Sillen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 21 juli 1845, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 31 mei 1933, dochter van Nicolas Sillen en Marie Elijsabeth Kneepkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Buggenum op 17 april 1873.
  • 2 : Joannes Hubertus, geboren te Buggenum op 23 november 1874, overleden aldaar op 18 augustus 1887.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Buggenum op 26 september 1876.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina