Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Wilhelmina Hubertina Houben, geboren te Haelen op 25 maart 1869, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 juli 1960, dochter van Petrus Houben en Ida Lipsen.


Zij is getrouwd te Haelen op 30 mei 1898 met
Mathijs van Horne, metselaar, geboren te Haelen op 21 januari 1866, overleden aldaar op 29 september 1927, zoon van Joannes van Horne en Maria Smeets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina