Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Veraart, wonende te Steenbergen.


Zij was gehuwd met
Marijn van Etten, wonende te Steenbergen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Adriaan, schipper, geboren te Steenbergen op 15 maart 1866, wonende te Buggenum, overleden te Roermond op 22 januari 1943.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 6 januari 1908 met Anna Maria Houben, dienstbode en caféhoudster, geboren te Haelen op 18 januari 1871, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 31 oktober 1956, begraven aldaar op 3 november 1956, dochter van Petrus Houben en Ida Lipsen.
    (Zij is eerder getrouwd te Buggenum op 11 augustus 1902 met Leonardus Joosten, metselaar, geboren te Buggenum op 1 mei 1865, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 augustus 1904, zoon van Joannes Joosten en Anna Catharina Bremmers.)
  • 2 : Leendert, geboren te Steenbergen rond 1869, overleden te Nederweert op 28 december 1939.
    Hij was gehuwd met Anna Maria Francken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina