Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antoinetta Maria Catharina Jaspers, geboren te Buggenum op 2 augustus 1879, overleden te Sittard op 7 december 1978, dochter van Petrus Hubertus Mathias Jaspers en Hubertina Antoinetta Christina Janssens.


Zij is getrouwd te St. Gillis (B) op 26 mei 1915 met
Johannes Nicolaas den Boestert, handelsreiziger, geboren te Horssen op 12 december 1883, overleden te Arnhem op 17 oktober 1953, zoon van Roelof den Boestert en Maria Toorens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina