Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertus Servatius Jaspers, winkelier, geboren te Buggenum op 18 september 1876, overleden te Sittard op 24 augustus 1958, zoon van Petrus Hubertus Mathias Jaspers en Hubertina Antoinetta Christina Janssens.


Hij is getrouwd te Nederweert op 22 april 1902 (1) met
Maria Margaretha Hubertina Cohnen, winkeljuffrouw, geboren te Sittard op 24 januari 1878, overleden aldaar op 30 juni 1912, dochter van Peter Nicolas Cohnen en Maria Ida Houben.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Sittard op 29 juli 1913 (2) met
Helena Francisca Wilhelmina Pfennings, winkeljuffrouw, geboren te Maasniel op 24 september 1871, overleden te Echt op 1 augustus 1919, dochter van Sigismund Phennings en Helena Francisca Hubertina Thissen.

Hij is getrouwd te Bunde op 16 februari 1925 (3) met
Maria Catharina Helena Rasquin, geboren te Maastricht op 1 december 1870, overleden te Sittard op 14 juli 1943, dochter van Joannes Rasquin en Lena Jansen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina