Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertina Antoinetta Christina Jaspers, geboren te Buggenum op 24 juli 1881, overleden te Kerkrade op 16 september 1962, dochter van Petrus Hubertus Mathias Jaspers en Hubertina Antoinetta Christina Janssens.


Zij is getrouwd te Buggenum op 23 augustus 1909 met
Leonardus Joannes Maria Godefridus Schreurs, klerk der Posterijen en Telegrafie, geboren te Hunsel op 9 december 1882, overleden te Kerkrade op 12 december 1976, begraven aldaar op 16 december 1976, zoon van Godfridus Antonius Schreurs en Agatha Hubertina Kessels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina