Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Hubert Verlinden, geboren te Buggenum op 14 mei 1873, overleden te Maasniel op 18 augustus 1942, zoon van Johannes Verlinden en Margaretha Ingeveld.


Hij is getrouwd te Dusseldorf (D) op 17 november 1900 met
Elisabeth Bremmers, geboren te Maasniel op 26 mei 1879, overleden aldaar op 19 januari 1951, dochter van Gerardus Bremmers en Elisabeth Smeets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina