Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephina Richarda Johanna Hubertina Verheggen, geboren te Buggenum op 7 augustus 1874, overleden op 12 december 1964, begraven te Heythuysen, dochter van Henricus Verheggen en Sophia Hubertina Huijben.


Zij is getrouwd te Horn op 3 februari 1921 met
Johannes Hubertus Josephus Niessen, lederfabrikant, geboren te Heythuysen op 1 november 1878, overleden aldaar op 1 juni 1943, begraven aldaar, zoon van Johannes Hubertus Niessen en Agnes Josephina Gulikers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina