Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Hubertus Joosten, kleermaker, geboren te Buggenum op 27 januari 1865, wonende te Horn, overleden te Venray op 1 september 1943, zoon van Peter Joosten en Wilhelmina Jacobs.


Hij is getrouwd te Horn op 5 februari 1894 met
Maria Mathea Kiggen, geboren te Heythuysen op 16 november 1849, overleden te Horn op 30 december 1927, dochter van Jan Mathijs Kiggen en Christina Mooren.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 17 september 1879 met Franciscus Hubertus Waeijen, kleermaker, geboren te Haelen op 23 augustus 1847, overleden te Horn op 9 juli 1892, zoon van Herman Waijen en Marie Smeets.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina