Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Hubertina Ingeveld, geboren te Haelen op 23 oktober 1887, overleden te Weert-Swartbroek op 17 oktober 1959, begraven te Swartbroek op 20 oktober 1959, dochter van Joannes Adam Ingeveld en Catharina Janissen.


Zij is getrouwd te Weert op 2 mei 1918 met
Joannes Matheus Hubertus Vonken, landbouwer, geboren te Weert op 5 mei 1890, overleden te Weert (Z) op 1 maart 1981, begraven te Swartbroek, zoon van Peter Hubert Vonken en Maria Gertrudis Jacobs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina