Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Maria Christina Smeets, geboren te Buggenum op 23 april 1920, overleden te Weert op 14 september 2004, begraven te Weert-Leuken, dochter van Peter Joannes Hubertus Smeets en Maria Hubertina Huijskens.


Zij is getrouwd te Haelen op 22 september 1947 (1) met
Jacobus Henricus Hubertus Peeters, geboren te Grathem op 24 september 1915, overleden te Roermond op 19 april 2000, gecremeerd te Eindhoven, zoon van Mathijs Hubert Peeters en Jacomina Gertrudis Curvers.

Zij was gehuwd (2) met
Wiel Haenen, geboren op 12 augustus 1925, overleden op 12 maart 2013.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina