Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathias Coenen, schaapherder en akkerbouwer, geboren te Montfort op 30 maart 1812, overleden te Buggenum op 29 september 1875, zoon van Conrard Coenen en Elisabeth Jacobs.


Hij is getrouwd te Buggenum op 7 februari 1860 met
Petronella Pijls, geboren te Buggenum op 17 mei 1837, overleden aldaar op 20 april 1902, dochter van Joannes Pijls en Helena aan den Boom.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Conrardus, geboren te Buggenum op 1 december 1860.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina