Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Jacoba Hubertina Curvers, naaister en dienstbode, geboren te Buggenum op 20 februari 1890, wonende te Neer, overleden te Roermond-Huize Roncalli op 30 maart 1984, begraven te Asenray op 4 april 1984, dochter van Johannes Curvers en Beatrix Geraeds.


Zij is getrouwd te Roermond op 25 maart 1913 met
Willem Henri Hubert Creemers, voerman, geboren te Roermond op 15 september 1888, overleden aldaar op 30 augustus 1936, zoon van Joseph Jan Hubert Creemers en Anna Hubertina van Uffelt.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina