Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis Curvers, dienstmeid, geboren te Buggenum op 17 oktober 1885, overleden te Asselt op 3 juni 1942, dochter van Johannes Curvers en Beatrix Geraeds.


Zij is getrouwd te Swalmen op 18 september 1911 met
Arnoldus Hubertus van Cruchten, voerman, geboren te Swalmen op 3 juni 1880, overleden te Asselt op 25 april 1962, zoon van Joannes Hubertus van Cruchten en Anna Catharina Wijnands.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, dienstknecht, geboren te Swalmen op 27 oktober 1911, overleden te Roermond op 14 juli 1973, begraven te Sint Odiliënberg op 18 juli 1973.
    Hij is getrouwd te Roermond op 12 oktober 1939 met Cornelia Hubertina Ruijters, geboren te Roggel op 17 november 1909, overleden te Sint Odiliënberg op 21 mei 1985, begraven aldaar, dochter van Pieter Jan Ruijters en Clara Margaretha Cnoops.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina