Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Curvers, dienstbode, geboren te Buggenum op 11 januari 1878, dochter van Johannes Curvers en Beatrix Geraeds.


Zij is getrouwd te Maasniel op 6 april 1907 met
Cornelis Metzemakers, geboren te Maasniel rond 1875, zoon van Paulus Hubertus Metzemakers en Anna Margaretha van Uffelt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, geboren te Maasniel rond 1909, overleden te Beesel op 18 april 1934.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina