Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Mooren, wonende te Maasniel.


Hij was gehuwd met
Gertrudis Frencken, wonende te Maasniel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha, geboren te Maasniel op 24 februari 1852.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 3 september 1877 met Gerardus Schoenmakers, dienstknecht en akkerknecht, geboren te Neer op 17 augustus 1850, wonende te Neer op Kinkhoven en te Maasniel-Leeuwen, overleden te Maasniel op 20 januari 1937, zoon van Paulus Schoenmakers en Henriette van der Linden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina