Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Petronella Hubertina Verheggen, geboren te Buggenum op 26 november 1881, wonende te Baexem, overleden aldaar op 22 november 1959, dochter van Jacobus Verheggen en Johanna Theodora Verheggen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 6 februari 1912 met
Marie Guillaume Ignace Antoine Theelen, bierbrouwer, geboren te Linne op 20 juli 1882, overleden te Baexem op 16 februari 1938, zoon van Joseph Theelen en Hendrina Emilia Verheggen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacques Emile Pierre Richard, geboren te Baexem op 1 december 1917, overleden te Heerlen op 9 juli 1979.
    Hij was gehuwd met Sanny Moszkowicz.
  • 4 : Paul Marie Guillaume Antoine, geboren te Baexem op 27 september 1923, overleden aldaar op 17 februari 1925.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina