Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hendrikus Aarts, rijknecht en arbeider, geboren te Duiven op 28 maart 1887, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 22 november 1967, begraven aldaar, zoon van Johannes Aarts en Arnolda Bremer.


Hij is getrouwd te Buggenum op 16 december 1929 met
Maria Catharina Gertruda Hubertina Bongaerts, geboren te Buggenum op 2 november 1903, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 23 juli 1990, begraven te Buggenum, dochter van Hermanus Hubertus Bongaerts en Anna Gertrudis Hubertina Verhaegh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hermanus Johannes, geboren te Buggenum op 26 september 1930, overleden aldaar op 11 oktober 1930.
  • 2 : Gertruda Hubertina Catharina, geboren te Buggenum op 1 oktober 1931, wonende aldaar, overleden te Heerlen (Z) op 1 februari 1977, begraven te Buggenum op 4 februari 1977.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina