Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ludovicus van Mol, vloerlegger en wijnstekersgast, geboren te Buggenum op 26 april 1864, zoon van Hubertus van Mol en Maria Perlings.


Hij is getrouwd te Antwerpen op 9 augustus 1884 met
Anna Catharina van Immerzeel, geboren te Mol (B) op 18 juni 1861, overleden te Borgerhout op 26 januari 1907, dochter van Ferdinandus van Immerzeel en Elisabeth Verboven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Marie Lucia, geboren te Antwerpen op 3 april 1885.
  • 2 : Hubertus Jacobus, geboren te Antwerpen op 1 juli 1889.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina